Μέγας Αλέξανδρος - Butterfield, Lori (Beyond the movie, 2004)
Επιβλητικές αναπαραστάσεις και ακαδημαΪκές αναλύσεις ζωντανεύουν ένα ταξίδι πέρα απο την ομίχλη και τους μύθους της ιστορίας, αποκαλύπτοντας επιτέλους τον πραγματικό Μέγα Αλέξανδρο.