Swimming upstream - Mulcahy, Russell, 1953-; Rush, Geoffrey, 1951-; Davis, Judy, 1956- (Odeon [Εταιρεία διανομής], 2003)
Ο Τόνι ζει στη σκιά του μεγαλύτερου αδερφού του, στον οποίο φαίνεται ότι ο πατέρας του έχει μεγαλύτερη εκτίμηση λόγω της ικανότητας του στο ποδόσφαιρο. Όταν ανακαλύπτει το ταλέντο του στην κολύμβηση, πιστεύει ότι θα καταφέρει να του αποσπάσει το θαυμασμό. Ο Τόνι αποφασίζει να δουλέψει ακόμη πιο σκληρά, με την ελπίδα ότι η πιθανή επιτυχία του θα του φέρει την αγάπη που του λείπει. Όμως το μόνο που πετυχαίνει είναι να αυξήσει την απογοήτευση και τα ξεσπάσματα του αλκοολικού πατέρα του. Η δύναμη της θέλησής του όμως αποδεικνύεται ισχυρότερη από τις όποιες αντιξοότητες.