Great expectations - Cuaron, Alfonso; Hawke, Ethan, 1970-; Paltrow, Gwyneth, 1972-; De Niro, Robert; Bancroft, Anne, 1931-2005 (Twentieth Century, 2005)
Ένας νεαρός ζωγράφος δέχεται μια απρόσμενη βοήθεια από έναν άγνωστο ευεργέτη, πιστεύοντας ότι πρόκειται για μια μισότρελη γριά, με την ανιψιά της οποίας είναι τρελά ερωτευμένος.