Fargo - Coen, Joel; Coen, Joel; Coen, Ethan; McDormand, Frances (MGM Home Entertainment : Odeon [Εταιρεία διανομής], 2003)
Ένας διευθυντής πωλήσεων σε εταιρεία αυτοκινήτων αγανακτισμένος από την οικονομική πίεση που υφίσταται αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο πιστεύοντας πως θα δώσει λύση στο αδιέξοδο που βρίσκεται. Προσλαμβάνει δύο κακοποιούς, αμφιβόλου ικανότητας, με σκοπό να απαγάγουν τη γυναίκα του και να ζητήσουν λύτρα από τον πατέρα της για να την απελευθερώσουν. Τα πράγματα όμως παρεκκλίνουν κατά πολύ του αρχικού σχεδίου και τα πάντα ανατρέπονται δυσχεραίνοντας ακόμα περισσότερο τη θέση του.