Βελτιστοποίηση κατάταξης σε μηχανές αναζήτησης (search engine optimization) : - Καραγιώργη, Αναστασία (2012)
Η παρούσα διπλωματική εργασία παρουσιάζει τη μελέτη της μεθόδου βελτιστοποίησης κατάταξης σε μηχανές αναζήτησης (search engine optimization) με σκοπό την κατανόηση σε βάθος των τεχνικών που χρησιμοποιούνται σήμερα. Στόχος της εργασίας είναι τελικά μέσα από τη μελέτη αυτή να εντοπιστούν και να επισημανθούν οι παράγοντες εκείνοι που επηρεάζουν σε κάθε περίπτωση τη λήψη των σχεδιαστικών αποφάσεων και συνεπώς τη στρατηγική βελτιστοποίησης που θα πρέπει να εφαρμοστεί σε έναν ιστότοπο.