Σχεδίαση περιπέτειας παιχνιδιού ρόλων για παιδιά (8-9 χρονών) με βάση το Dungeons & Dragons 3.5 edition και την ελληνική μυθολογία : - Ζέρβα, Τέτα-Νικολέτα (2012)
Το θέμα αυτής της εργασίας αφορά τη δημιουργία μιας περιπέτειας ενός παιχνιδιού ρόλων για παιδιά, το οποίο χρησιμοποιεί ως διδακτική βάση γνωστικά κομμάτια από την ελληνική μυθολογία. Δημιουργούνται έτσι, ιστορίες τόσο από τον αφηγητή-συντονιστή του παιχνιδιού όσο και από τα ίδια τα παιδιά-παίχτες. Το παιχνίδι αυτό προσαρμόζεται κατάλληλα ώστε να μπορεί να κατανοηθεί και να παιχτεί από παιδιά ηλικίας 8-9 χρονών. Έγινε μελέτη των ειδικών θεμάτων που αφορούν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις με γνώμονα το δημοφιλές Dungeons & Dragons 3.5 edition. Κατόπιν σχεδιάστηκε μία περιπέτεια με απλοποιημένους κανόνες του παιχνιδιού, εξελισσόμενη σε έναν φανταστικό κόσμο στα πλαίσια της ελληνικής μυθολογίας. Η εφαρμογή της περιπέτειας έγινε σε παιδιά τάξης Γ' Δημοτικού το Μάιο του 2012 σε συνεργασία με το 45ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης. Έγινε αξιολόγηση και βγήκαν συμπεράσματα σχετικά με τη διεξαγωγή του παιχνιδιού και τον τρόπο που αυτή θα ήταν αποτελεσματικότερη.