Business-to-business (B2B) περιβάλλον & branding : - Καγιάφας, Πάνος (2012)
Σε ένα ανταγωνιστικό business-to-business (B2B) περιβάλλον, η οικοδόμηση μιας ισχυρής εταιρικής μάρκας μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις αγοραστικές αποφάσεις των επιχειρηματικών πελατών. Παρόλα αυτά, η διαχείριση της μάρκας δεν αποτελεί πολλές φορές θέμα προτεραιότητας και συχνά η διαδικασία του branding θεωρείται περιττή από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο κλάδο. Στην παρούσα διπλωματική εργασία, αρχικά γίνεται μια εισαγωγή όσον αφορά στις βασικές έννοιες της επιχειρηματικότητας και του marketing και στη συνέχεια αναλύεται η έννοια του brand και του branding. Τέλος, μελετώνται οι διαστάσεις που χαρακτηρίζουν τις βιομηχανικές αγορές και το πλαίσιο των B2B επιχειρήσεων.