Οργανωσιακή κοινωνικοποίηση και ψυχολογικό συμβόλαιο : - Τσιδεμιάδης, Δαμιανός (2012)
Η παρούσα εργασία εξετάζει τη σχέση που υπάρχει μεταξύ των εννοιών της οργανωσιακής κοινωνικοποίησης και του ψυχολογικού συμβολαίου. Πιο συγκεκριμένα μέσα από μια διερευνητική ποιοτική έρευνα εξετάζονται οι σχέσεις που έχουν οι τακτικές και το περιεχόμενο της κοινωνικοποιητικής διαδικασίας με το είδος και την εξέλιξη του ψυχολογικού συμβολαίου ενός νεοεισερχόμενου εργαζόμενου σε έναν οργανισμό.