Σχεδιασμός ευφυούς συστήματος για τη δημιουργία τραπεζιών με τη χρήση γενετικού αλγορίθμου : - Μπακογιάννη, Αγγελική (2012)
Στόχος της εργασίας αυτής είναι ο σχεδιασμός ενός ευφυούς συστήματος για τη δημιουργία τραπεζιών με την χρήση γενετικού αλγορίθμου. Το σύστημα έχει σκοπό να ενισχύει το στάδιο του εννοιολογικού σχεδιασμού της σχεδιαστικής διαδικασίας. Αποτελεί μια πρόταση ενός σχεδιαστικού εργαλείου που βοηθά στην ανάπτυξη σχεδίων, που δίνει ώθηση στη δημιουργικότητα του σχεδιαστή.