Ra, the path of the Sun God : - Keen, Lesley; Keen, Lesley (Connoisseur animation series, 1990)
Η σκηνοθέτης Lesley Keen αναπαριστά τα θρησκευτικά πιστεύω των αρχαίων Αιγυπτίων μαζί με τις απαντήσεις τους στα αιώνια ερωτήματα: πώς δημιουργήθηκε ο κόσμος, από που προήλθε ο άνθρωπος, τι γίνεται μετά το θάνατο, υπάρχει μεταθανάτια ζωή. Όλα αυτά με τη χρήση γραφικών, οπτικών εφέ, υποβλητικής μουσικής και συναρπαστικής αφήγησης.