Wild Africa (Natural history series, 2001)
"Ένα ταξίδι πέρα από κάθε φαντασία στην ανεξερεύνητη Αφρική, την ήπειρο που ακόμη και σήμερα φαντάζει μυστηριώδης στα μάτια κάθε αμύητου εξερευνητή. Μια ήπειρος ανάγλυφη από βουνά, ποτάμια, δάση και μεγάλες λίμνες. Ανακαλύψτε όλα τα μυστικα της άνγωστης ηπείρου σε μια μαγευτική σειρά ντοκιμαντέρ πλημμυρισμένη από εικόνες". - Περίληψη από τη θήκη.