Μελέτης της εταιρικής αισθητικής : - Λεοντάρα, Γεωργία (2012)
Η εταιρική αισθητική δεν περιορίζεται στα απτά στοιχεία της εταιρείας, αλλά κρύβει ένα σύνθετο δίκτυο χαρακτηριστικών (απτών και άυλων) τα οποία συνοδεύουν την ξεχωριστή ταυτότητα της κάθε εταιρίας, εισχωρώντας στην καθημερινή ζωή της. Κάθε άτομο ή ομάδα ατόμων, το οποίο έρχεται σε επαφή με τις διάφορες εταιρικές ενδείξεις, αναπτύσσει τη δική του ερμηνεία ως προς αυτές. Επομένως στόχος της διπλωματικής αυτής είναι να κατανοήσουμε τους παράγοντες αυτούς που οδηγούν στην ερμηνεία των ενδείξεων αυτών, ώστε να εντοπίσουμε τους επιμέρους παράγοντες που πιθανόν μπορούν να οδηγήσουν τους χρήστες σε μια θετική αισθητική εμπειρία και βέβαια σε μια θετική αισθητική κρίση.