The big Lebowski - Coen, Joel; Coen, Joel; Coen, Ethan; Coen, Ethan; Bridges, Jeff, 1949-; Goodman, John, 1952-; Moore, Julianne; Buscemi, Steve, 1957-; Turturro, John, 1957- (Universal Studios, 2012)
Ο μεγάλος Λεμπόφσκι: ένας άνετος τύπος. Μια μέρα επιστρέφει σπίτι του και ανακαλύπτει πως δύο εγκληματίες έχουν εισβάλει στο σπίτι του και του έχουν καταστρέψει το χαλί που δημιουργεί όλη την ατμόσφαιρα του δωματίου. Το θέμα είναι πως αυτό το έκαναν γιατί τυγχάνει να έχει το ίδιο όνομα με έναν από τους πιο πλούσιους ανθρώπους της πολης. Κανένα πρόβλημα. Τουλάχιστον κάποιος θα πληρώσει για τη ζημιά που έγινε στο χαλί του.