La grande bouffe - Ferreri, Marco; Mastroianni, Marcello, 1924-1996; Piccoli, Michel, 1925-2020; Tognazzi, Ugo; Noiret, Philippe (χ.ό., 1973)
Τέσσερις μεσήλικες άνδρες, ο Μαρτσέλο (πιλότος), ο Μισέλ (στέλεχος της τηλεόρασης), ο Ούγκο (μάγειρας) και ο Φιλίπ (δικαστής) μαζεύονται στη βίλα του Φιλίπ, σε οργιαστικό φαγοπότι. Θα φάνε μέχρι σκασμού. Ο Μαρτσέλο επιμένει ότι θα πρέπει να καλέσουν και γυναίκες για να τους κάνουν παρέα. Τρεις πόρνες θα τους κρατήσουν συντροφιά για τρεις μέρες, όπου η παρέα θα αξιοποιήσει τον χρόνο της ρέποντας στην ακολασία και την πλήρη εξαθλίωση.