Φυσικό και ψηφιακό χρώμα : - Τσιτσιρίκος, Κώστας (2012)
Η διπλωματική εργασία αφορά ζητήματα που προκύπτουν κατά τη μεταφορά του χρώματος από τη "φυσική" του διάσταση (αντανακλώμενο) στον ψηφιακό χώρο (εκμπεμπόμενο) και η συνεχόμενη πορεία και απόδοσή του σε φυσικά αντικείμενα (αντανακλώμενο, έντυπα/προϊόντα). Διερευνώνται ζητήματα επικοινωνίας και απόδοσης του χρώματος, κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού καθώς και οι εφαρμογές του χρώματος στα μέσα και τις τεχνολογίες απεικόνισης και αναπαραγωγής