Η έννοια της εμπλοκής του καταναλωτή : - Τζουμερκιώτη, Βασιλική (2012)
Η έννοια της εμπλοκής αποτελεί ένα σημαντικό θέμα στη μελέτη της συμπεριφοράς του καταναλωτή. Ένα πλήθος ορισμών της εμπλοκής είναι διαθέσιμο στη βιβλιογραφία, γεγονός που κάνει τον όρο αυτό πολυδιάστατο. Σκοπός της παρούσας διπλωματικής είναι να γίνει περισσότερο αντιληπτή η εμπλοκή του καταναλωτή με την ένδυση μέσω ποιοτικής έρευνας.