Ελληνική βιομηχανία & οικονομία (Multi Press A.E., 1997)
Η δεύτερη αυτή έκδοση του CD-ROM "Ελληνική βιομηχανία & οικονομία" θεωρούμε ότι είναι, πριν απ' όλα, ένα αποκαλυπτικό και μοναδικό στο είδος τους, δημοσιογραφικό έργο. Απαντά σε δύο ερωτήματα: Ποια είναι η ελληνική βιομηχανία; Τι άλλαξε στην ελληνική βιομηχανία το 1996;