Μελέτη της έννοιας της αισθητικής στο χώρο της αλληλεπίδρασης ανθρώπου υπολογιστή και η σχέση της με συστατικά ποιοτικών πτυχών που συνθέτουν τη συνολική εμπειρία του χρήστη : - Σπανίδου, Ηλιάννα (2012)
Διερεύνηση της επίδρασης και του ρόλου της αισθητικής στο πεδίο αλληλεπίδρασης ανθρώπου υπολογιστή. Μελέτη της έννοιας και άλλων ποιοτικών πτυχών της εμπειρίας χρήστη και έλεχγος της σχέσης τους σε πραγματικούς χρήστες.