Little Miss Sunshine - Dayton, Jonathan; Faris, Valerie; Kinnear, Greg, 1963-; Carell, Steve, 1963-; Collette, Toni; Dano, Paul, 1984-; Breslin, Abigail, 1996-; Arkin, Alan (20th Century Fox Home Entertainment, 2007)
Ένας διαγωνισμός ομορφιάς για κοριτσάκια. Ένα κίτρινο βαν Volkswagen που κατευθύνεται προς το διαγωνισμό. Μέσα στο βαν, μια οικογένεια: ένας πατέρας που αδυνατεί να δώσει πατρικές συμβουλές, μια καπνίστρια μάνα, το ασχημούλικο κοριτσάκι που θα διαγωνιστεί, ο καταθλιπτικός διανοούμενος θείος του, ο αδερφός που έχει δώσει όρκο σιωπής και ο πρεζάκιας, πορνόγερος παππούς του.