Samaritan girl - Kim, Ki-dok, 1960-2020; Kim, Ki-dok, 1960-2020; Han, Yeo-reum; Kwak, Chi-min (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 2004)
Δύο έφηβες ξεκινούν μια ερασιτεχνική "επιχείριση" πορνείας, όπου η πρώτη στήνει τα ραντεβού και η δεύτερη εκδίδεται. Όταν η μία αυτοκτονεί, η φίλη της αποφασίζει να ξεπληρώσει τους πρώην πελάτες, όμως ο αστυνομικός πατέρας της μαθαίνει την αλήθεια.