Strangers on a train - Hitchcock, Alfred, 1899-1980; Granger, Farley; Roman, Ruth, 1922-1999; Walker, Robert, 1918-1951; Carroll, Leo G., 1886-1972 (Warner Home Video, 2001)
Μία συνάντηση σε ένα βαγόνι του τραίνου είναι ικανή να φέρει ανατροπές και να οδηγήσει την πλοκή της ταινίας σε διαμετρικά αντίθετες κατευθύνσεις. Ο Μπρούνο και ο Γκαι βρίσκουν την ευκαιρία του τέλειου άλλοθι, ανταλλάσοντας φόνους. Ακολουθούν εκπλήξεις, ανατροπές και η αγωνία φτάνει στο κορύφωμά της, όπως ακριβώς τα είχε σχεδιάσει για μας ο αγαπητός Alfred Hitchcock.