Steel magnolias - Ross, Herbert, 1927-2001; Field, Sally; Parton, Dolly; MacLaine, Shirley, 1934-; Hannah, Daryl; Dukakis, Olympia; Roberts, Julia, 1967- (Columbia TriStar Home Video, 2000)
Έξι καλές φίλες που ζουν στη Λουιζιάνα, έρχονται πιο κοντά καθώς αντιμετωπίζουν όλες μαζί, τις χαρές και τις λύπες της ζωής.