Οικονομοτεχνική μελέτη για την παραγωγή και τυποποίηση της πρόπολης : - Τσαντηράκη, Ευαγγελία (2012)
Η εργασία αφορά στην παραγωγή και τυποποίηση της πρόπολης. Στο πρώτο μέρος περιγράφονται τα μελισσοκομικά προϊόντα γενικά αλλά και γενικότερα η κατάσταση του κλάδου της μελισσοκομίας στην Ελλάδα. Από την ανάλυση προκύπτει ότι δεν υπάρχει τυποποιημένη και συσκευασμένη πρόπολη. Στο δεύτερο μέρος προτείνεται μια τυποποιημένη συσκευασία και ετικέτα για το προϊόν της πρόπολης. Στη συνέχεια παρουσιάζεται ένα επενδυτικό σχέδιο για τη δημιουργία μιας βιοτεχνικής μονάδας με σκοπό την παραγωγή της προτεινόμενης συσκευασίας και ακολουθεί εκπόνηση οικονομοτεχνικής μελέτης για το παραπάνω επενδυτικό σχέδιο.