Συνεισφορά της σχεδίασης πληροφορίας σε μουσεία : - Μαρούλη, Μύριαμ (2012)
Η διπλωματική εργασία μελετά τη συνεισφορά της σχεδίασης πληροφορίας σε μουσεία και το πως και γιατί αυτή κρίνεται απαραίτητη. Συγκεκριμένα θα μελετηθεί ο ρόλος της πληροφορίας (κείμενα, βίντεο, παρουσιάσεις κτλ.) που συνοδεύει τα εκθέματα κυρίως στα βιομηχανική μουσεία.