Stand by me - Reiner, Rob; Wheaton, Wil; Phoenix, River; Feldman, Corey; O'Connell, Jerry, 1974-; Sutherland, Kiefer, 1966- (Columbia TriStar Home Video, 2000)
Τέσσερα αγόρια γύρω στα 13 ξεκινούν μια απ τις μεγαλύτερες περιπέτειες της ζωής τους. Αποφασίζουν να το σκάσουν από τα σπίτια τους για να βρουν το πτώμα ενός αγοριού που άκουσαν τυχαία ότι κείτεται νεκρό δίπλα στις γραμμές του τραίνου. Στο ταξίδι τους αυτό προσπαθούν να επουλώσουν τις προσωπικές τους πληγές, ενώ έχουν να αντιμετωπίσουν μία συμμορία από μεγαλύτερα αγόρια που διεκδικούν και αυτά με τη σειρά τους τη δόξα της ανακάλυψης του νεκρού αγοριού.