Unknown Chaplin - Mason, James, 1909-1984 (Connoisseur Video, 1993)
Πρόκειται για ένα ντοκυμαντέρ για την καριέρα και τις μεθόδους που χρησιμοποίησε ο Charles Chaplin, βασισμένο σε ταινίες που δεν έχουν προβληθεί.