CRC handbook of chemistry and physics on CD-ROM - Lide, David R. 1928- (CRC Press, 2004)
Η έκδοση του 2004 σε CD-ROM περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες οι οποίες βρίσκονται στην 84η έκδ. Προσφέρει πλήθος άλλων χαρακτηριστικών, μεταξύ των οποίων: αλληλένδετους πίνακες σε μορφή πίνακα δεδομένων, πίνακες άμεσα συνδεδεμένους με χημικές δομές