Stroszek - Herzog, Werner, 1942-; Herzog, Werner, 1942-; Bruno, S.; Mattes, Eva, 1954-; Scheitz, Clemens; Homburg, Wilhelm von, 1940-2004 (Herzog collection, 1976)
Ένας πρόσφατα αποφυλακισθείς άντρας, μια πόρνη κι ένας εκκεντρικός ηλικιωμένος αποφασίζουν να μετοικίσουν από το φτωχό Βερολινέζικο υπόβαθρό τους στο χιονισμένο Γουισκόνσιν της Αμερικής αναζητώντας εις μάτην μια καλύτερη ζωή.