Nosferatu - Herzog, Werner, 1942-; Herzog, Werner, 1942-; Kinski, Klaus; Adjani, Isabelle, 1955-; Ganz, Bruno; Topor, Roland, 1938-1997 (Herzog collection, 1979)
"Ο Κόμης Δράκουλας ταξιδεύει από τα όρη των Καρπαθίων για να μεταφέρει την αρρώστια και το θάνατο στους δρόμους του Αμβούργου, αλλά και να συναντήσει τον έρωτα στο πρόσωπο της πανέμορφης Λούσι". - Περίληψη από τη θήκη.