Συστήματα υποστήριξης πρόσβασης ατόμων με κινητικές δυσκολίες σε κολυμβητικές δεξαμενές : - Τσάγκος, Δημήτρης (2012)
Η παρούσα διπλωματική εργασία πραγματεύεται τα συστήματα πρόσβασης ατόμων με κινητικές δυσκολίες σε κολυμβητικές δεξαμενές. Ειδικό βάρος δίνεται στην εμπειρία που τα συστήματα αυτά παρέχουν στους τελικούς τους χρήστες σε άμεση συνάρτηση με το περιβάλλον χρήσης τους. Ο σκοπός της εργασίας είναι να ορίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τον προβληματικό χώρο και να αναδείξει με ανθρωποκεντρικά κριτήρια τις απαιτήσεις λειτουργίας που υπάρχουν. Η έρευνα ξεκινά στη βάση της υπόθεσης ότι οποιοδήποτε άτομο αντιμετωπίζει κάποιο μόνιμο ή προσωρινό κινητικό πρόβλημα είναι εν δυνάμει ενδιαφερόμενο μέρος για ένα σύστημα πρόσβασης