Σχεδιασμός ομάδας skate-friendly αντικειμένων κατάλληλα για δημόσια αστική φύτευση : - Ανδρέου, Πέτρος (2012)
Σχεδίαση αντικειμένων για δημόσια αστική φύτευση προσανατολισμένα στις ανάγκες του skateboarding