Snake eyes - De Palma, Brian; Cage, Nicolas, 1965-; Sinise, Gary (Audio Visual Enterprises, 1998)
Ο Κέητζ είναι ένας αστυνομικός στο Ατλάντικ Σίτυ που μαζί με ένα ολόκληρο γήπεδο θεατές, είναι αυτόπτες μάρτυρες μιας πολιτικής δολοφονίας. Αποφασισμένος να διαλευκάνει το έγκλημα ξεκινάει μια εντατική ανάκριση για να ανακαλύψει στην πορεία ότι οι απαντήσεις φέρνουν συνεχώς κι άλλες ερωτήσεις που είναι μέρος ενός τεράστιου ιστού συνομωσίας, πλεκτάνης και κινδύνου.