Sleepless in Seattle - Ephron, Nora; Hanks, Tom; Ryan, Meg (Columbia TriStar Home Video, 2000)
Ένας μικρός που έκανε έκκληση στο ραδιόφωνο να βρεθεί σύζυγος για τον χήρο πατέρα του, διαλέγει ως υποψήφια νύφη μια δημοσιογράφο, η οποία μένει στην άλλη άκρη της Αμερικής.