Scarface - De Palma, Brian; Pacino, Al, 1940- (Universal Studios, 2003)
Ο Tony Montana είναι ένας ακόμα λαθρομετανάστης, που αναζητά το Αμερικάνικο όνειρο. Αφού περάσει από όλα τα απαραίτητα στάδια του εξευτελισμού και της απόλυτης ένδειας, θα αρπάξει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται και τόσο καιρό περιμένει για μια καλύτερη ζωή - για την ακρίβεια θα αρπάξει όλες τις ευκαιρίες - και θα φτάσει στην κορυφή: την κορυφή όλων των παράνομων δραστηριοτήτων.