The road home - Zhang, Yimou; Zhang, Ziyi, 1979-; Sun, Honglei; Zheng, Hao (Actor); Zhao, Yuelin (Columbia TriStar Home Entertainment, 2001)
Ένας επιχειρηματίας επιστρέφει στο χωριό του για να θάψει σύμφωνα μ'έναν παραδοσιακό τρόπο τον πατέρα του, που ήταν επί 40 χρόνια δάσκαλος. Ταυτόχρονα θυμάται το ειδύλλιο της 17χρονης μητέρας του με τον πατέρα του στα τέλη της δεκαετίας του '50, όταν ο γάμος από έρωτα ήταν άγνωστος ακόμα.