The reivers - Rydell, Mark, 1934-; McQueen, Steve, 1930-1980 (Paramount DVD collection, 2005)
Ο Στιβ Μακ Κουίν είναι ο Μπουν, ένας πονηρός εργάτης που δανείζεται το καινούριο αμάξι του αφεντικού του, μια εντυπωσιακή Γουίντον Φλάιερ, και ξεκινάει για να πάει στο Μέμφις. Στο ταξίδι του τον συνοδεύουν ο μόνιμος συνεργάτης του και ο Λούσιους, ένα δωδεκάχρονο παιδί που σύντομα θα χάσει την αθωότητά του. Οι τρεις φυγάδες ξεκινούν μια απίστευτη περιπέτεια που τους παρασύρει σε ένα οίκο ανοχής και τους αναγκάζει να δηλώσουν συμμετοχή σε μια κούρσα αλόγων όπου ο Λούσιους πρέπει να ιππεύσει ένα βαρβάτο άλογο και να το οδηγήσει στη νίκη για να πάρουν πίσω το αμάξι που αντάλλαξαν με το άλογο.