Plenty - Schepisi, Fred; Streep, Meryl (Audio Visual Enterprises, 2003)
Με το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου μια νεαρή γυναίκα, μέλος της Γαλλικής Αντίστασης, επιστρέφει στην πατρίδα της, την Αγγλία, και αρχίζει έναν ιερό πόλεμο ενάντια στην υποκρισία της αστικής τάξης.