The opposite of sex - Roos, Don; Ricci, Christina; Donovan, Martin, 1957-; Kudrow, Lisa; Lovett, Lyle (Columbia TriStar Home Video, 1999)
Η 16χρονη Ντίντι, κυνική μέχρι το κόκαλο, το σκάει με το φίλο του ετεροθαλή αδελφού της, Μπιλ, που είναι γκέι, λέγοντάς του ότι είναι έγκυος. Στα ίχνη του ζευγαριού βρίσκονται ο Μπιλ, μια αντιερωτική γεροντοκόρη και ένας σερίφης που είναι ερωτευμένος μαζί της.