Not one less - Zhang, Yimou; Wei, Minzhi; Zhang, Huike (Columbia TriStar Home Video, 2000)
Μια 13χρονη, που αναπληρώνει το δάσκαλο ενός δημοτικού σχολείου στην επαρχιακή Κίνα, αναζητά στην πρωτεύουσα της επαρχίας της ένα μαθητή της, ο οποίος εγκατέλειψε το σχολείο για να βρει δουλειά.