Picnic at hanging rock - Weir, Peter, 1944-; Morse, Helen, 1948-; Lambert, Anne-Louise; Roberts, Rachel, 1927-1980; Robson, Karen, 1957- (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 1975)
Η αληθινή ιστορία της εξαφάνισης τριών κοριτσιών και της δασκάλας τους, κάτω από περίεργες συνθήκες κατά τη διάρκεια μιας σχολικής εκδρομής το 1900.