My fair lady - Cukor, George, 1899-1983; Hepburn, Audrey, 1929-1993; Harrison, Rex (CBS Inc., 2004)
Μιούζικαλ, βασισμένο σε θεατρικό έργο του Σω, γύρω από τις προσπάθειες ενός καθηγητή της γλωσσολογίας να μετατρέψει μια άξεστη ανθοπώλιδα σε κυρία του καλού κόσμου.