Murder by death - Moore, Robert, 1927-1984; Brennan, Eileen; Capote, Truman, 1924-1984; Coco, James; Falk, Peter, 1927-2011; Guinness, Alec, 1914-2000; Lanchester, Elsa, 1902-1986; Niven, David, 1910-1983; Sellers, Peter, 1925-1980; Smith, Maggie, 1934-; Walker, Nancy, 1922-1992; Winwood, Estelle, 1883-1984 (Columbia TriStar Home Entertainment, 2007)
Οι πέντε διασημότεροι ντετέκτιβ στον κόσμο προσκαλούνται σε γεύμα από έναν εκκεντρικό εκατομμυριούχο στον πύργο του, για να διελευκάνουν το μυστήριο ενός φόνου που θα γίνει στη διάρκεια του γεύματος.