Midnight in the garden of good and evil - Eastwood, Clint, 1930-; Eastwood, Clint, 1930-; Spacey, Kevin; Cusack, John, 1966- (Warner Home Video, 1998)
Ο John Kelso, δημοσιογράφος από την Νέα Υόρκη, επισκέπτεται την Σαββάνα προκειμένου να καλύψει για το περιοδικό που εργάζεται το μεγαλοπρεπές πάρτυ που δίνει κάθε Χριστούγεννα ο εκατομμυριούχος Jim Williams. Ο Kelso μαγεύεται από τον τόπο, μαγνητίζεται από την πολύπλοκη φυσιογνωμία του εκκεντρικού εκατομμυριούχου, ερωτεύεται την Mandy, έρχεται σε επαφή με όλες τις τοπικές ατραξιόν και βιώνει έναν φόνο και μία δικαστική διαδικασία. Ταυτόχρονα έρχεται σ'επαφή με όλες τις όψεις του καλού και του κακού. Θα τις ανακαλύψει μέσα του και θα διαπιστώσει το πόσο θολή είναι η γραμμή που τα χωρίζει.