The Mahabharata - Brook, Peter, 1925-2022; Brook, Peter, 1925-2022; Bihler, Urs; Cieslak, Ryszard, 1937-1990; Corraface, Georges, 1952-; Dioumé, Mamadou; Goldschmidt, Miriam; Kissoon, Jeffery, 1947-; Kouyaté, Sotigui; Kurtiz, Tuncel; Langdon Lloyd, Robert; Mezzogiorno, Vittorio, 1941-1994; et al. (ArtFree, 2005)
Το Mahabharata είναι μια συλλογή διαφόρων Σανσκριτικών ιστοριών, δοσμένες μοναδικά μέσα από ένα μεγάλο λυρικό ποίημα. Περιλαμβάνει τους μύθους και τις αμέτρητες πεποιθήσεις που εμπλέκονται με την Ινδική κουλτούρα.