Oldboy - Pak, Ch’an-uk, 1963-; Chʻoe, Min-sik, 1962-; Yu, Chi-tʻae, 1976- (Ταινιοθήκη του Σινεμά ;, 2003)
Ο Ντάε Σου απάγεται από αγνώστους, οι οποίοι τον φυλακίζουν σ' ένα δωμάτιο για δεκαπέντε χρόνια ψυχολογικού και σωματικού βασανισμού. Οταν ξαφνικά "αποφυλακίζεται", η εκδίκηση δεν είναι μόνο εντολή των ... απαγωγέων του , αλλά και προσωπικός του αυτοσκοπός.