The tailor of Panama - Boorman, John, 1933-; Brosnan, Pierce; Rush, Geoffrey, 1951-; Curtis, Jamie Lee, 1958- (Columbia TriStar Home Entertainment, 2007)
Ένας διεφθαρμένος βρετανός κατάσκοπος εκβιάζει τον Χάρι Πέντελ, αγαπημένο ράφτη των πλουσίων στον Παναμά, να γίνει πληροφοριοδότης του. Ο Πέντελ επινοεί ψεύτικες πληροφορίες για τη διώρυγα του Παναμά, που θέτουν σε συναγερμό τις μυστικές υπηρεσίες, παγιδεύεται όμως στα ψέματά του.