Carnal knowledge - Nichols, Mike; Nicholson, Jack; Garfunkel, Art; Bergen, Candice, 1946- (Σινεμά DVD collection. Classics ;, 1971)
Η μακρόχρονη φιλία του Τζόναθαν και του Σάντι ξεκινάει από τα φοιτητικά τους χρόνια, πάντα όμως χρωματίζεται από τις συζητήσεις τους και τα άγχη για την ερωτική τους ζωή. Ο Σάντι, πιο ευαίσθητος και "συντηρητικός", ονειρεύεται το μεγάλο αίσθημα, ενώ ο Τζόναθαν, πιο παρορμητικός, ενδιαφέρεται μόνο για το σεξ. Το πέρασμα του χρόνου, όμως, επιφυλάσσει εκπλήξεις και για τους δύο.