Jurassic park - Spielberg, Steven, 1946-; Neill, Sam; Dern, Laura; Attenborough, Richard (Universal Studios, 2005)
Μια ομάδα επιστημόνων επισκέπτεται ένα πάρκο, όπου έχει γίνει γενετική αναπαραγωγή δεινοσαύρων. Κάτι όμως πάει στραβά και οι δεινόσαυροι επιτίθενται στους επισκέπτες.