Fizcarraldo - Herzog, Werner, 1942-; Herzog, Werner, 1942-; Kinski, Klaus; Cardinale, Claudia, 1939-; Lewgoy, José; Hittscher, Paul, -1922 (Herzog collection, 1982)
Ένας Ιρλανδός τυχοδιώκτης ονειρεύεται να φτιάξει μία όπερα στη ζούγκλα του Αμαζονίου και βάζει μπροστά ένα παράτολμο σχέδιο για να το πετύχει.