Wheel of time - Herzog, Werner, 1942-; Herzog, Werner, 1942- (Herzog collection, 2003)
"Ακολουθώντας Βουδιστές πιστούς στο ετήσιο προσκύνημά τους και επιχειρώντας να προσεγγίσει τη θιβετιανή θρησκεία μέσα από τα μάτια ενός αποστασιοποιημένου δυτικού, ο Χέρτσογκ καταφέρνει και αποφεύγει με οξυδέρκεια το σκόπελο μιας αγιογραφικής προσέγγισης στο αντικείμενο του για να αγγίξει ευρύτερες θεματικές περιοχές". - Περίληψη από τη θήκη.